Welkom - Welcome - Wilkommen

Thuiswerkplaats

Hoi allemaal, hopelijk gaat het goed met jullie en heeft iedereen thuis genoeg te doen. Behoefte aan iets creatiefs Of iets kunstzinnigs? Lees dan verder! 

Ongeveer vier keer per jaar organiseert Museum Veere een werkplaatsmiddag. Meestal laten we ons inspireren door de tentoonstelling die er op dat moment is. altijd superleuk! Helaas moet ook Museum Veere de deuren een poosje sluiten, Dat is natuurlijk jammer voor jullie én voor ons, want we zien jullie graag komen. We dachten er eens over na… En toen ontstond het idee van een Thuiswerkplaats!

We bedenken creatieve opdrachten voor jullie zodat jullie thuis lekker aan de slag kunnen. Maak een foto van je creaties en…. Post de foto op social media met #thuiswerkplaats en tag @museumveere. Je mag ook een foto van je (kunst)werk mailen naar educatie@museumveere.nl. Van alle binnengekomen foto’s maken we een digitale expositie die we delen op social media!

Wil je ze allemaal downloaden als printable pdf? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang alle lessen/opdrachten als PDF!

Alle Thuiswerkplaats opdrachten ontvangen?

Wil je alle thuiswerkplaats opdrachten voor thuis (of op school) ontvangen? Vul hieronder je gegevens in. Je kunt dan alle 7 thuiswerkplaatsopdrachten downloaden als PDF!

Alvast bedankt! 

P.S. Door je e-mailadres achter te laten ga je ook akkoord met het ontvangen van een nieuwsbrief zodra we weer werkplaatsmiddagen in het museum organiseren of als er andere kinderactiviteiten zijn. Dit is hoogstens 2 tot 4x per jaar. Je kunt je ook altijd weer uitschrijven. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

 

    Voornaam:
*
E-mailadres:
    Woonplaats:
*
CAPTCHA code:

E-mailmarketing van MailCamp

 

Je kunt ze ook bekijken op Instagram!

Thuiswerkplaats 1 – Fotograferen met je smartphone (geïnspireerd door de expositie Veerenaren Vastgelegd)
Thuiswerkplaats 2 – Ster in stillevens (geïnspireerd door de expositie Verfijnd Verleden; werk door Piet Rijken)
Thuiswerkplaats 3 – Niets is wat het lijkt (abstracte kunst, geïnspireerd door de expositie Antoine Mes 90)
Thuiswerkplaats 4 – Prachtige portretten (geïnspireerd door de portretten in de exposities Verfijnd VerledenVeere, daar moest je geweest zijn en De één laatste Veerse Joffer)
Thuiswerkplaats 5 – Pronkstukken (geïnspireerd op de Nationale Museumweek en onze pronkstukken)
Thuiswerkplaats 6 – Beelden met zand (geïnspireerd op de stadhuisbeelden in ons museum)
Thuiswerkplaats 7 – Je eigen stamboom (geïnspireerd op de stamboom van de Oranjes in ons museum)