Welkom - Welcome - Wilkommen

Vrijwilligers

Museum Veere en haar vrijwilligers

Bij museum Veere kunnen we niet zonder onze vrijwilligers. Ze zijn onze steun en toeverlaat. Zonder deze mensen zouden wij niet kunnen bestaan. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen voor ons fantastische team van vrijwilligers.

Winnaar Vrijwilligersprijs 2020
Als één van de 12 genomineerden van de Nationale Vrijwilligersprijzen 2020 heeft Museum Veere een videoproductie gewonnen. Bekijk het resultaat:


Wil jij je ook inzetten als vrijwilliger?
Als vrijwilliger van Museum Veere werk je in bijzondere gebouwen die de historie van Veere ademen. Je ontmoet veel verschillende mensen die met plezier het museum bezoeken. Wij zorgen ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt. Tijdens vrijwilligersbijeenkomsten krijg je uitleg van de curator over nieuwe wisseltentoonstellingen en er zijn mogelijkheden om een passende opleiding te volgen. Jaarlijks nodigen we je uit voor een vrijwilligersuitje en je kunt gratis deelnemen aan activiteiten van het museum. Alle afspraken worden vastgelegd in een vrijwilligerscontract, je ontvangt een reiskostenvergoeding en je bent als vrijwilliger WA verzekerd via de gemeente. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ria in de Weij: beheerder@museumveere.nl

Functies als vrijwilliger: