Welkom - Welcome - Wilkommen

Schotse Huizen krijgen facelift

De komende maanden worden de Schotse Huizen in een nieuw jasje gestoken. Daarom zijn ze tot Pasen gesloten voor het publiek. Het Stadhuis is gewoon toegankelijk. Via deze site en onze facebookpagina houden we u op de hoogte van de voortgang.

De herinrichting van de Schotse Huizen is mogelijk dankzij de bijdragen van onze sponsors: VSBfonds en Prins Bernhard Cultuurfonds.

VSBfonds PAY-OFF CMYKVSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

Prins-Bernhard-Cultuurfonds_RGB_logo-800x846pxHet Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleert het fonds bijzondere initiatieven en talent.