Welkom - Welcome - Wilkommen

*afgelast* Stiltewandeling

*afgelast* Stiltewandeling

tijd 08:30

8 juli 2023

De hele dag worden onze zintuigen voortdurend geprikkeld:

van radio en televisie(commercials) tot voorbij razende auto’s en van beelden op je smartphone of computer tot storende omgevingsgeluiden. Museum Veere en Smaek van Zeeland organiseren in samenwerking met de Zeeuwse Yogaschool stiltewandelingen. Het doel van de wandelingen rond de Veerse kreek is de waarnemingen buiten en in de natuur bewust te ervaren en te luisteren naar de stilte.

Meer informatie en aanmelden doe je op de pagina van Verlangen naar Veere.

Verlangen naar Veere
Veere in geuren, kleuren, geluiden, smaken en woorden. Geschiedenis en hedendaagse belevenissen. Museum Veere en de Smaek van Zeeland spelen met zintuigen de komende tijd om tot een intensere ervaring van Veere en haar omgeving te komen. Het voorjaar is bij uitstek het seizoen om de zinnen te prikkelen.

Er zijn Smaek -ateliers, die worden geleid door geur- geluid- en woordkunstenaars, journalisten, schilders, onderzoekers die deelnemers laten zien, horen, voelen, proeven en ruiken van alles wat er is. Tijdens de schildersdag en het haikuatelier gaat de bezoeker zelf aan de slag om de zinnen te verbeelden of te verwoorden.