fbpx

Welkom - Wilkommen - Welcome

24 maart Grote Veerse Quiz

_DSC4545Wilt u uw kennis van Veere testen? Op vrijdag 24 maart bent u vanaf 20.00 uur weer van harte welkom in de beeldenzaal van de Schotse Huizen voor onze jaarlijkse GROTE VEERSE QUIZ.

In een spannende strijd wordt uw kennis van Veere getest. De thema’s zijn dit jaar: geschiedenis, brandweer en visserij. U speelt niet voor niets: De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde gouden wisselbeker van Maximiliaan. Na de prijsuitreiking (door een bekende Veerenaar) kunt u tot middernacht alle bijzondere vragen nog eens doorlopen, natuurlijk met een hapje en drankje.

Wie wint de beker?

Vindt u het leuk om mee te doen? Stel dan een eigen team van vier personen samen of sluit u aan bij een bestaande groep. U kunt bijvoorbeeld meedoen met een straatteam, verenigingsteam of vriendenteam. Het wordt so wie so gezellig en wie weet staat de beker straks een jaar lang voor uw raam!

Meld u aan

Deelname is gratis. Voor het drankje na afloop vragen wij een vrijwillige bijdrage. Meer informatie vindt u op onze website www.museumveere.nl/quiz. Opgeven kan via evenementen@museumveere.nl.