Welkom - Welcome - Wilkommen

Zeiltochten 7 juni geannuleerd

In verband met de slechte weerverwachtingen voor woensdag 7 juni (harde wind), zijn de twee zeiltochten op deze dag geannuleerd. De tochten op 8 juni gaan wel door.

Vaartochten
Tot en met 30 september kunt u op woensdag en donderdag historisch Veere van binnen en van buiten ontdekken. Museum Veere organiseert in samenwerking de Stichting Behoud Hoogaars vaartochten op het Veerse Meer. Aan boord van een authentieke zeilschip voelt u de wind, hoort u het ruisen van het water om de boeg en ziet u het schilderachtige silhouet van de stad.

Een tocht met een authentieke hoogaars over het Veerse Meer is een unieke ervaring. Tijdens de tocht heb je prachtig zicht op Veere en de schipper vertelt over de stad en de bijzondere gebouwen en plekken die vanaf het water zijn te zien. De vaartocht duurt anderhalf uur. Na de tocht kunt u het museum bezoeken.

Meevaren kan van 8 juni tot en met 30 september op woensdag en donderdag om 12:00 en om 14:30 uur. Tickets kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij de museumbalie in de Schotse Huizen aan de Kaai. Op donderdag 13 juli, woensdag 20 en donderdag 21 september wordt niet gevaren. Er kunnen maximaal twaalf personen mee, reserveren kan via evenementen@museumveere.nl.