Welkom - Welcome - Wilkommen

Veere by light

kerstwandeling door veere en veel aandacht bij het waterputje

Veere in kerstsfeer is een belevenis op zich, met brandende kaarsjes voor de ramen en tientallen verlichte kerstbomen naast de voordeuren. U beleeft de sfeervolle stad tijdens ‘Veere by Light’, een winterse stadswandeling voor de hele familie. Op donderdag 28 december en een week later op 4 januari kunt u met ons mee.

Zodra de schemering valt, leidt een gids de deelnemers door de steegjes van Veere en vertelt daarbij de bijzondere verhalen die achter de historische gevels schuilgaan. Kinderen krijgen een kleurrijke lampion mee voor onderweg, na afloop mogen ze de lampion mee naar huis nemen. Museum Veere zorgt ervoor dat bij terugkomst in het museum een heerlijk glas glühwein of een beker warme chocolademelk met lekkers klaarstaat in de mooi versierde oud-hollandse stijlkamer. Een leuke activiteit voor het hele gezin!

Kosten en reserveren
Zowel op 28 december 2017 als op 4 januari 2018 start de wandeling om 16.30 uur vanuit Museum Veere, locatie De Schotse Huizen, Kaai 27 in Veere. Het programma duurt tot ongeveer 18.00 uur. Kosten: € 9,50 p.p. inclusief museumbezoek (komt u daarvoor iets eerder) en glühwein/chocolademelk en lekkers. Museumkaarthouders betalen € 7,50, kinderen t/m 12 jaar € 4,50. Het aantal plaatsen in beperkt, dus reserveer via evenementen@museumveere.nl, dan bent u zeker van een plaats.