Welkom - Welcome - Wilkommen

Grote Veerse Quiz

_DSC4545Wil je je kennis van Veere testen? Op dinsdag 30 oktober ben je vanaf 20.00 uur (inloop: 19.45 uur) weer van harte welkom in de beeldenzaal van de Schotse Huizen voor onze jaarlijkse GROTE VEERSE QUIZ. 

In een spannende strijd word je kennis van Veere getest. De thema’s zijn dit jaar: Eerste Wereldoorlog, geschiedenis, kennen en herkennen en naar school. Je speelt niet voor niets: De winnaar gaat naar huis met de felbegeerde gouden wisselbeker van Maximiliaan. Na de prijsuitreiking kun je alle bijzondere vragen nog eens doorlopen, natuurlijk met een hapje en drankje. Ook publiek is van harte welkom voor de aanmoediging! Gezellig!

Wie wint de beker?

Vind je het leuk om mee te doen? Stel dan een eigen team van vier personen samen of sluit je aan bij een bestaande groep. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met een straatteam, verenigingsteam of vriendenteam. Het wordt sowieso gezellig en wie weet staat de beker straks een jaar lang voor je raam!

Meld je aan

Deelname is gratis. Voor het drankje na afloop vragen wij een vrijwillige bijdrage. Opgeven kan via evenementen@museumveere.nl.