Welkom - Welcome - Wilkommen

Benefietconcert voor Museum Veere

Foto Annet Raaijmakers

Eleonore Pameijer en Ralph Rousseau geven op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september 2017 een bijzonder benefietconcert voor ons museum. De concerten vinden plaats op Buitenplaats Overduin, Dunoweg 4 te Oostkapelle. Ze beginnen beide om 20:15 uur.

Eleonore Pameijer speelt dwarsfluit, Ralph Rousseau de “viola da gamba”. De viola da gamba is een bijzonder 16e eeuws strijkinstrument dat zich het beste laat vergelijken met een cello. De twee instrumenten vormen een prachtige combinatie die geweldig klinkt!

Eleonore en Ralph brengen hun programma Arcadia, waarin ook Zeeuwse klanken zijn te horen uit werken van de componisten Daan Manneke (Kruiningen) en Frank van Gompel (Zoutelande).

 

Kaarten
Kaarten kosten € 25,- per persoon en zijn inclusief een kopje koffie of thee bij ontvangst. Na afloop van het concert kunt u de musici spreken onder het genot van een glas wijn. Een belangrijke bijdrage om dit concert mogelijk te maken wordt gedaan door de Stichting Overduin.

Wilt u zeker zijn van een plaats, dan kun kunt u uw kaarten nu al bestellen. Stuur daarvoor een e-mail naar amvdkoppel@ziggo.nl onder vermelding van concert vrijdag of zaterdag en voor hoeveel personen.