Welkom - Welcome - Wilkommen

Alma Avond

Alma Avond

Donderdag 17 februari weer als vanouds starten met een seizoen van drie Alma avonden.

De andere twee avonden van dit seizoen zijn op 17 maart en 21 april. Onder het huidige regiem mogen we met 25 personen in de beeldenzaal samenkomen, dus wie het eerst aanmeldt, die heeft een plaats, we gaan tot 25. Neemt u de QR-code mee?

De 1e Alma-lezing zal worden gehouden door Hans Sakkers. De titel van zijn lezing luidt: De geschiedenis van de Vesting Veere en de rol daarvan bij de slag om de Schelde. De avond zal na de pauze muzikaal worden opgeluisterd door Margaretha Clement op piano.

Aanvang 20.00 uur in de beeldenzaal van de Schotse Huizen, Kaai 25 te Veere, na afloop is er een drankje en een hapje. De toegangsprijs voor deze avond bedraagt โ‚ฌ 12,00. Graag contant betalen indien mogelijk ook gepast. U kunt zich opgeven bij Harry Buiter, tel.no. 0118-506025 of per email: hbuiter@zeelandnet.nl

Voorafgaand aan de lezing, om 18.00 uur, wordt weer een Veersโ€™ menu geserveerd in Brasserie De Peperboom, Kapellestraat 11. U kunt zich tot en met dinsdag 15 februari hiervoor opgeven bij het restaurant, tel.no 501307 of per e-mail: info@peperboom.nl De kosten voor het Veersโ€™ menu zijn โ‚ฌ 20,00.