Welkom - Welcome - Wilkommen

25 juli beiaardconcert van Paul Maassen en Mirthe Bron

6363Zaterdag 25 juli om 19.00 uur speelt beiaardier Paul Massen samen met zangeres Mirthe Bron chansons en jazzmuziek. Deze bijzondere combinatie is te beluisteren in de tuin naast het Stadhuis, Markt 7. Hier staan stoelen klaar waar het optreden goed is te beluisteren.De tuin is van 18.30 uur open en vrij toegankelijk.

Paul Maassen (1981), is als stadsbeiaardier van Breda geen vreemde als het gaat om vernieuwende klanken en samenwerking met andere musici op de beiaard. Paul is daarnaast, tevens  als jazzpianist, actief in de jazz en in het muziektheater.
In Veere musiceert hij samen met zangeres Mirthe Bron (1981). Mirthe is een veelzijdig zangeres en theatermaakster, gespecialiseerd in Kleinkunst- en jazzrepertoire. Deze zomer tourt ze met haar muziektheatervoorstelling over Freddie Mercury, en komend voorjaar is ze te zien en te horen in o.a. de Kleine Komedie in de show “met de punt naar voren” , met Gerrie van der Klei, Mylou Frencken en Anouk van Nes. Paul en Mirthe brengen een speciaal voor carillon en zang gearrangeerd programma, met kleinkunst- en jazzsongs.

Mirthe Bron, Model