Tentoonstelling Het Dijkhuis nu te zien!

Vaartocht met authentieke Zeeuwse Hoogaars

Vaartocht met authentieke Zeeuwse Hoogaars

Schotse Huizen

tijd 14:30

Elke donderdag van

22 juni 2017

tot en met

12 juli 2017

Combineer een bezoek aan Museum Veere met een vaartocht aan boord van een typisch Zeeuws vissersvaartuig: de Hoogaars. Van 19 juni tot en met 30 september kunt u elke woensdag en donderdag meevaren met een authentieke Zeeuwse

Veere vanaf het water

tijd: elke woensdag en donderdag om 12:00 en 14:30 uur (van 19 juni tot en met 30 september) (niet op 13 juli en 20 en 21 september)
vertrek: 12:00 en 14:30 uur bij de Schotse Huizen, Kaai 25-27
tickets: € 15,00 per persoon, verkrijgbaar bij de balie van de Schotse Huizen

0239Combineer een bezoek aan Museum Veere met een vaartocht aan boord van een typisch Zeeuws vissersvaartuig: de Hoogaars.

Vóór de sluiting van de Veerse gatdam voeren honderden hoogaarzen bij Veere. Een tocht met een authentieke hoogaars over het Veerse Meer is een unieke ervaring. Tijdens zo’n tocht kunt u het prachtige zicht dat de vissers vroeger op Veere hadden zelf beleven. Uw schipper vertelt over de stad en de bijzondere panden en plekken die vanaf het water te bewonderen zijn. De vaartocht duurt anderhalf uur. Na deze tocht bezoekt u op eigen gelegenheid het Museum Veere, een mooie combinatie: Veere van binnen én van buiten.

De prijs van de vaartocht is € 15,00 en is inclusief een bezoek aan het museum. Er is aan boord plaats voor twaalf passagiers. Wilt u zeker weten dat u meekunt? Reserveer dan uw plaats via museum@museumveere.nl.